Rakennuslupien myöntäminen, poikkeusluvat tai kiinteistöomaisuutta sisältävien kuolinpesien jakaminen mahdollisimman tehokkaalla tavalla ovat vain muutamia esimerkkejä, joihin yhä useampi suomalainen hakee lainopillista apua. Arvokas tontti voi menettää arvonsa, mikäli odotuksien vastaisesti rakennuslupaa ei myönnettykään. Kokenut kiinteistöjuristi edesauttaa valituslupien läpimenossa ja osaa konsultoida parhaat mahdollisuudet kiinteistönjalostukseen. Kiinteistötarinan kiinteistöjuristi, varatuomari Antti Savolainen auttaa asiakkaita kiinteistön arvon jalostamiseen ja määrittelyyn liittyvissä sekä oikeudellisissa ja että taloudellisissa kysymyksissä.

Ole yhteydessä, kun tarvitset pienempää tai isompaa apua:

  • rakennuslupiin liittyvissä erityiskysymyksissä kuten suunnittelutarveratkaisuissa sekä apua lupien saamiseksi. Autamme myös hallinto-oikeuteen valittamista varten mistä tahansa kunnallis- tai rakennusasiassa – neuvomme miten valitusprosessi kannattaa rakentaa läpimenon optimoimiseksi
  • perunkirjoituksissa ja perinnönjakoon tähtäävissä erityiskysymyksissä – päätavoitteena nostaa jaettavaksi tulevan omaisuuden arvoa ja mahdollistaa mahdollisimman ongelmaton perinnönjako.

Parhaalla tapaa hyödynnät kiinteistöjuristin osaamista, kun olet yhteydessä meihin jo etukäteen, ennen lupaprosessiin ryhtymistä. Käymällä läpi yhdessä etukäteen valitusoikeudet ja valituspotentiaali voimme parhaiten minimoida ongelmat; valitukset tai niiden läpimenon todennäköisyyden.

Antti Savolainen
Antti Savolainen

Varatuomari, LKV Antti Savolainen vastaa maanantaisin klo 13-15 välillä veloituksetta aihealueisiin liittyviin kysymyksiin numerossa 040 524 6642. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse antti(at)kiinteistotarina.fi