Kodin ostaminen ja myyminen ovat elämän merkityksellisimpiä ja myös taloudellisesti suurimpia päätöksiä. Tästä huolimatta kiinteistönvälityksen toimialaa on vaivannut vanhanaikaisuus, henkilöstön vaihtuvuus ja tekemisen pintapuolisuus. Kiinteistötarina syntyi pirkanmaalaisen yritysjohdon ja kiinteistönvälittäjien unelmasta tarjota asunnon ostajille ja myyjille parempaa asunnonvälityspalvelua. Sellaista, joka vastaa kodin vaihtamisen vaatimaa ensiarvoisuutta, huolellisuutta ja avoimuutta. Olemme 100 % Pirkanmaalainen yrittäjävetoinen yritys, joka tähtää pitkälle.

Kiinteistötarinan yhteisenä tavoitteenamme on tarjota kiinteistönvälitystä, joka on kokonaisvaltaisempaa, vakuuttavampaa ja persoonallisempaa mihin toimialalla on totuttu. Koska perustajiemme juuret ovat tuloksellisessa myyntityössä, ymmärrämme tärkeimmän vastuumme olevan myyntityö. Monipuolinen taustamme mahdollistaa perustellut näkökulmat jokaisen kohteen yksilölliseen myyntitarinaan, visualisointiin, kuvaukseen tai videointiin. Teemme oikean siirron juuri Sinulle!

Oletpa sitten ostamassa, myymässä, vaihtamassa tai vasta unelmoimassa, avuksi kannattaa ottaa ajoissa kiinteistövälittäjä. Panostamalla laadukkaaseen välityspalveluun säästät aikaasi, hermojasi ja lopulta myös rahojasi. Hoidamme kaikki kohteemme huolellisesti tarjoten asiakkaalle juuri hänen yksilöllisten tarpeidensa ja elämäntilanteensa mukaan harkittuja kokonaisratkaisuja. Olemme huolitelleet myyntiprosessimme tehokkaaksi ja myymme kohteet nopeasti. Säntillinen perehtyminen, oikea hinnan määritys ja korkealaatuinen markkinointi ovat perustamme, jota maustamme, myynnillisellä esittelyllä ja potentiaalisten ostajien jälkiseurannalla. Tiivis yhteydenpito toimeksiantajan kanssa ja huolellisesti hoidetut paperityöt sinetöivät onnistuneen lopputuloksen. Pidämme lupauksemme ja olemme käytettävissä kaupanteon jälkeenkin.

Kun sydämessäsi siltä tuntuu, seuraa ja tavoittele unelmiasi. Tavoittele rohkeasti myös asuntokaupoissa, mutta tavoittele järjen kanssa. Panosta välittäjän valintaan – osaamisen ohella todellinen kuunteleminen ja kiinnostus on tärkeää. Haluat tarinasi jatkuvan. Me Kiinteistötarinassa teemme kaikkemme, että asuntokauppasi sujuu nopeasti, turvallisesti ja tuloksellisesti. Ota meihin yhteyttä, niin saadaan tärkeä asia mitä pikimmin ja parhaalla tapaa eteenpäin!