Kiinteistötarina toimii yhteistyössä kuljetusyritys SPM Kuljetus Oy:n kanssa tarjotakseen asunnonvaihtajille entistä laajempaa palvelua.

Kiinteistötarinaa ei perustettu tavanomaiseksi kiinteistönvälitystoimistoksi. Se perustettiin vastaamaan kaikkiin asunnonvaihtajan haasteisiin mahdollisimman helpolla ja tehokkaalla tavalla. Lupausta tukemaan valikoimistamme löytyvät kiinteistönvälityksen lisäksi kodin remontoinnin palvelut, sisustussuunnittelu sekä asumisen lupiin liittyvä lakikonsultaatio. Kiinteistötarina tarjoaa myös muuttopalvelut asiakkailleen yhteistyökumppaninsa SPM Kuljetus Oy:n kautta.

Kampanjakuukausina, neljästi vuodessa, myyntitoimeksiannon Kiinteistötarinan kanssa solminut asunnonmyyjä saa kaupan päälle 8 tunnin muuttopalvelun sijoittuen Tampereelle ja sen lähikuntiin. Muuttopakettiin sisältyy muuttoauton lisäksi kaksi muuttomiestä. Kampanjaetua ei voi käyttää kiinteän minimihinnan välityspalkkion (2500 euroa) yhteydessä.

Muuttaminen on itsestäänselvyys asunnon vaihdon osuessa kohdalle. Se vaatii aikaa ja vaivaa, yleensä myös apukäsiä. Me Kiinteistötarinassa haluamme, että asunnonvaihtaja pääsee muuton kanssa mahdollisimman helpolla. Kun myy asuntonsa kanssamme, saa muuttopalvelut saman katon alta eikä tarvitse tuhlata aikaa hyvän muuttofirman löytämiseen. Näin on yksi stressinaihe vähemmän! Nyt olisikin siis oivallinen aika vaihtaa asuntoa.

SPM Kuljetus on toiminut vuodesta 2005 tarjoten laajalti kotien ja yritysten kuljetuspalveluita. Yrityksen kautta saa kaiken muuttamiseen liittyvän tarpeiston muuttomiehistä muuttolaatikoihin ja pakkausmateriaaliin. – Yhteistyö kiinteistönvälitystoimiston kanssa on ollut mielessä jo pitkään. Siinä pystytään tuottamaan luontevasti lisäarvoa kuluttajille, toteaa yrittäjä Sami-Petteri Mäkelä.