Kiinteistönvälittäjämme tekevät kaikkensa, että asuntokauppa sujuu nopeasti, asianmukaisesti ja tuloksellisesti. Emme pelkästään välitä asuntoasi vaan autamme tekemään siitä myyntivalmiin ja järjestämme tarvittaessa kaiken muunkin.

Lähtökohta: Meillä Kiinteistötarinassa toimeksiantosi on tavoitteellinen ja ainutkertainen – mietimme myyntiajan, hinnoittelun ja toimenpiteet yksilöllisesti. Huolellisesti suunniteltuna rakas oma koti saa arvoisensa omistajan tai sijoituskohteesi parhaan tuoton. Paras tulos ei koskaan ole kompromissi, vaan tavoitteiden mukainen lopputulos. Näemme kiinteistönvälitystä laajemmin kotisi arvon. Laaja palvelutarjoamamme kattaa myös huoneistoremontit, muutto-, sisustus- ja siivouspalvelun, asuntokuvauksen, kiinteistölakiosaamisen sekä isännöinnin.

Myynti: Säntillinen perehtyminen, oikea hinnan määritys ja tehokas myyntityö ovat kiinteistönvälitystyömme perusta. Olemme huolitelleet myyntiprosessimme tehokkaaksi ja myymme kohteet tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Pidämme asuntokaupan kaikki osapuolet tietoisena prosessista – meille mikään kohde ei ole itsestäänselvyys.

Markkinointi: Tunnemme ilmoittelun, mainonnan ja markkinoinnin vaikuttavuuden ja osaamme valita jokaiselle kohteelle ja asetetulle tavoitehintatasolle oikeanlaisen myyntistrategian. Asunto-asiat vain ovat meille tärkeitä, siksi näymme aktiivisesti eri kanavissa. Intohimomme on myös asuntojen laadukkaat kuvat.

Lisäarvopalvelut: Tiedämme miten lisäarvoa voidaan rakentaa, milloin kannattaa sisustaa, valaista tai remontoida. Haluamme avoimesti esittää perusteltuja näkökulmia kohteen myyntitarinaan, visualisointiin, kuvaukseen tai videointiin. Tarvittaessa hoidamme myös käytännön asiat kuten kuljetukset, muutot, asennukset, remontit ja muut asiaan liittyvät kilpailutukset tehokkaasti ja vaivattomasti.

Yhteydenpito: Tiivis yhteydenpito toimeksiantajan kanssa ja huolellisesti hoidetut paperityöt sinetöivät onnistuneen välitystoimeksiannon. Pidämme lupauksemme ja olemme käytettävissä kaupanteon jälkeenkin.

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille, niin saat yksilöidyn tarjouksen kotinne välittämisestä. Välityspalkkioprosenttimme on 2,9 % velattomasta kauppahinnasta. Asiakirjakulut toteutuneiden kulujen mukaisesti. Hintamme sisältävät aina arvolisäveron 24 %.

Ota meihin yhteyttä, niin saadaan tärkeä asia mitä pikimmin ja parhaalla tapaa eteenpäin!