Pintojen uusiminen ei aina vaadi suurta työtä, mutta kaikessa korjaamisessa ja kunnostamisessa kannattaa panostaa laadukkaaseen työn jälkeen. Huonosti kunnostettu asunto tuottaa vain päänvaivaa myydessä. Mikäli kylpyhuone on vanhentunut, kannattaa sen remontointia harkita, koska huonokuntoinen kylpyhuone usein mietityttää ostajia. Samoin keittiö on monen kodin keskus ja jos se on kulunut, pintojen päivitys ja pieni ehostus edistänee myyntiä. Kiinteistötarina LKV:n välittäjältä saat asunnonmyynnin yhteydessä tarjouksen remontoinnista. Myös vuokramarkkinoilla pintaremontin merkitys tuotolle on huomattava. Arvonnousun lisäksi myytävän asunnon remontilla on positiivinen vaikutus myyntiaikaan, koska yhä useampi asunnonostaja etsii muuttovalmista asuntoa.

Kiinteistötarinan luotettavana kumppanina toimii ASUA Remontit, jonka kautta tarjoamme kotitalous- yritys ja julkissektorin asiakkaille läpinäkyvän korjausrakentamisen palveluputken. ASUA toteuttaa alkututkimukset, suunnittelun, valvonnan, laadunvarmistuksen ja toteutuksen yhdellä tilauksella. Asiakkaiden käytössä on oma ASUA Mobiili– sovellus, jolla näet puhelimella nopeasti remontin edistymisen ja voit viestiä asioita tekijöiden kanssa. Työntekijät kuvaavat sovellukseen remontin työvaiheet ja kirjoittavat tarvittavat huomiot. Valitsetpa sitten työskentelytavaksi urakan tai tuntityön – lopputuloksena on varmasti 100 % läpinäkyvä remontti!

ASUA on korjausrakentamisen lisäksi sisäilman asiantuntija. Samalla kun toteutetaan huoneistoremontti, voidaan helposti parantaa myös sisäilmaa. Sisäilmakorjaus on keino parantaa rakennuksen ympäristötekijöitä, jotka vaikuttavat terveyteen ja viihtyvyyteen.

Hyvät yhteistyökumppanit luovat vahvan perustan toimivalle yritykselle ja olemme halunneet panostaa ASUAn luotettavaan ja avoimeen kodin saneerausyhteistyöhön. Laadukas palvelu ja työtä pelkäämätön asenne ovat työmme kulmakiviä sekä aikataulujen pitäminen ja asiakkaan kanssa kommunikointi arkipäivää. Kysy tarjous remontista!