Kiinteistötarina perustettiin vastaamaan asunnonvaihtajan kaikkiin tarpeisiin helposti ja tehokkaasti. Tätä lupausta tuemme monipuolisella palveluvalikoimallamme, johon kuuluu kiinteistönvälityksen lisäksi kodin remontoinnin palvelut, isännöinti sekä asumisen lupiin liittyvä lakikonsultaatio. Kiinteistötarina tarjoaa myös sisustus-, muutto- ja siivouspalvelut asiakkailleen yhteistyökumppaneidensa kautta.

Kiinteistötarina toimii yhteistyössä Tila & Ihme Miia Liimataisen kanssa. Yhteistyö sisustussuunnittelijan kanssa tarjoaa asunnonvaihtajille entistä laajemman palvelukokonaisuuden. Tila & Ihme on toiminut jo vuodesta 2004 asti reippaalla otteella ja pitäen asiakkaat alati tyytyväisinä.

Kampanjakuukausina, neljästi vuodessa, myyntitoimeksiannon Kiinteistötarinan kanssa solminut asunnonmyyjä saa kaupan päälle 8 tunnin sisustussuunnittelun sijoittuen Tampereelle ja sen lähikuntiin. Kampanjaetua ei voi käyttää kiinteän minimihinnan välityspalkkion (2500 euroa) yhteydessä. Sisustussuunnittelun voi käyttää esimerkiksi uuden kodin sisustukseen. Mikäli kotisi kaipaa uusia tekstiilejä, tapettia, maalia tai vaikka kalustesijoittelua, on Miia luotettava suunnittelija auttamaan näissä pulmissa.

Sisustamista pidetään yhtenä 2000-luvun megatrendeistä. Ihmisistä on tullut hyvin tietoisia sisustamisen suhteen, mutta silti kaikkea kapasiteettia ei välttämättä osata hyödyntää asunnoissa. Suunnittelijoiden palkkaaminen on lisääntynyt huomattavasti ja pienempiin ongelmiin uskalletaan jo pyytää apua. Yhteistyömme Tila & Ihmeen Miia Liimataisen kanssa mahdollistaa asunnon vaihdon yhteydessä ammattimaisen ja kehutun sisustussuunnittelijan saman katon alta eikä aikaa tarvitse käyttää etsien ja vertaillen kuka olisikaan paras. Miia Liimatainen suunnittelee kodistasi viihtyisän ja toimivan kokonaisuuden, jossa näkyy oma persoonasi osana sisustusta.